PRIVATLIVS- OG PERSONDATAPOLITIK (GDPR)

Den 25. maj 2018 træder den nye persondataforordning i kraft. Dine data har hele tiden været sikre hos os, og den primære ændring efter 25. maj 2018 er derfor, at du får større indblik i, hvilke data vi behandler, og hvordan vi behandler dem. 
Vi oplyser i højere grad om, hvad dine data benyttes til, hvordan de indsamles, og hvordan vi beskytter dem. Derudover oplyser vi også om dine muligheder for kontrol over dine informationer. Alt dette kan du læse mere om i vores privatlivs- og persondatapolitik


VI HAR ALTID BRUG FOR DIN HJÆLP

Vi har altid brug for ekstra hænder i gymnastikforeningen. Måske går du med en lille instruktør eller hjælper i maven...... 

Så vil du være med til at gøre en forskel, søsætte nye tiltag og ikke mindst sørge for, at vi har en lokal gymnastikforening her i Vonsild mange år frem endnu, så kontakt os på mail vonsild-gym@hotmail.dk eller på mobil 2279 7556.  


INFORMATION OM PROJEKT  ”MERE HALTID” 

Kolding Kommune har i samarbejde med Lokale og Anlægsfonden (LOA) iværksat et nyt to-årigt projekt, der skal analysere på vores brug og udnyttelse af kommunens idrætsfaciliteter. Projektet har til formål at generere viden om vores udnyttelse og behov, med henblik på at kunne udnytte potentiel ledig tid, optimere på de eksisterende bookinger, samt generelt skabe et bedre grundlag for at optimere vores drift af faciliteterne. Selve analysen skabes på baggrund af aktivitetsmålere der opsættes i de kommunale og selvejende haller. Selve målingen foregår med kameraer der placeres på væggen som vil fotografere regelmæssigt og med faste mellemrum alle ugens dage, så der opnås et validt sammenligningsgrundlag til statistisk brug. Umiddelbart efter fotografering bliver de tagne fotos anonymiseret ved sløring således, at ingen personer kan identificeres. De oprindelige fotos gemmes ikke og kan ikke genskabes. Projektet rulles ud i hallerne i løbet af februar 2020 og løber frem til 31. december 2021. Der vil blive skiltet på alle de faciliteter, hvor kameraerne hænges op, med den nødvendige information. Fritids- og Idrætsafdelingen står for opsætning og drift af systemet i hele projektperioden. Konkret vil de kommende uger gå med en testfase i Cuben i Christiansfeld, hvorefter vi ruller projektet ud til de resterende haller. I kan læse mere, samt i øvrigt henvise interesserede til dette link: www.kolding.dk/merehaltid Skulle der være spørgsmål til projektet, er I velkommen til at kontakte Fritids- og idrætsafdelingen, fritidskonsulent Peter Ginnerskov på mail fpete@kolding.dk eller tlf. 79792412. 

Venlig hilsen

Fritids- og Idrætsafdelingen Kolding Kommune